Wednesday, April 6

mishka, push me on a swing! :D

please give a huge shout out to mishka, my precious friend, who posted in 2 days in row! isn't that just something?!
:) :P :]
no, seriously.. i've just finished one hour of teaching english and am so ready for the other 2 ones to be over.. even tho is the best kind of job i've ever had here in czech republic.. it's not boring, i do learn a lot (oh, do i, indeed!) and it's a time spent with people and that is what i love.. ;) so, i should be happy after all!
talk to you guys later..

23 comments:

Anonymous said...

ahoj swynka, dakujem za comment na mojom blogu - velmi potesil. uplne som si vas troch na Havlickovej vedela predstavit ako blbnete. uz sa tesim, ked sa k vam pripojim:)v najblizsej dobe vam poslem opat dlhy mail (lebo sak ked sa ja rozpisem,ye?:)), lebo v poslednej dobe sa toho stalo akosi vela (az som z toho overwelmed:))), ze ani nestiham blogovat ani nic.tak sa maj a pozdravuj zmrdikov (prepac, za ten vyraz:)))

stano said...

no toto, co si to dovolujes s tymi slovami! ;))
tak nebus overwhelmed a postuj! ;)
cau

Anonymous said...

no dnes by som rada postovala, ale obavam sa ze nevyda, lebo som ako mechom uderena:)vcera som mala velmi dlhy den - 23 hodinovy - ked som sa vratila z Aten, rovno som sa pripojila k party az do pol 4 rana:))vcera bol uzasny den:))okrem toho som si dnes nasla kopu mailov, na ktorej chcem odpovedat.tak snad zajtra:)

Anonymous said...

ludia vy ste taky vytazeny az mam pocit ze moja dvanasthodinova praca je nic proti tomu. Tusim zacnem brat 24hodinovky aby som sa vam vyrovnala :)

stano said...

haha.. ja som dnes asi tak "vytazeny", ze som staval o desiatej a do skoly som sa dovalil o pol tretej!! ;) a do vecera uz asi nic nespravim..
(ale som zvedavy, kedy na toto zareaguje mishka!) :P

Anonymous said...

tak presne takto vyzera moj kazdy den, ak teda necestujem alebo nie som niekde na vylete:)

stano said...

aaah, svoko je na lajne! (rozumej> online..) :))
ako?

Anonymous said...

rozumiem, rozumiem:) prave sa snazim dat fotky na blog a pritom pocuvam superstar - prave spieva martina - na krizi chlap, ci ako sa to vola. vcera som volala s babami.

stano said...

a ako sa ti paci ta pesnicka? mne sa to celkom pacilo, ale vypocuj si od mariky co spievala tu druhu, uplne na konci jej strasne vypadol hlas, lebo bola chora.. no strasne.. ;))
tesim sa inak na fotky.. aj ja idem dat fotky na blog.. ;)) just a second - or an hour ;)))

Anonymous said...

pacila sa mi pesnicka velmi...dnes tam ale vsetky fotky opat nedam, lebo som si ich nestihla pripravit, ono totiz tu v kniznici sa neda nic ukladat apod.takze to musim robit v PC ucebni, ktora je ale otvorena len do 2 a dnes som si dala budika na 9, ale bolo 10 prec, kym som sa presvedcila a vstala:) a bolo pol 1, ked som dosla do skoly:))))

Anonymous said...

no ale zistujem, ze mam problem - na szm mam uz len 18% volneho miesta a este milion fotiek neulozenych. nejaka rada vazeny pan profesionalny blogger?:)

stano said...

hej, jasne.. sprav si novy account.. napr. svoko1. :) that simple, huh? ;)

Anonymous said...

no to ma tiez napadlo ako prve, ale myslela som, ze prides s nejakym originalnejsim napadom;)teraz spieva Katka Pomatenu - to je uplne nadherne!!!!az mi beha mraz po chrbte...

stano said...

katka spievala veru pekne, ale zdenka bola suverenne najlepsia (aj ked to nerad priznavam - ale bola.. )

Anonymous said...

kym vies snivat, tak mas nadej, hadam pride, co ma prist...lalalala:)))no ale Tomas to tentokrat moc nezvladol - bol taky nemastny neslany.

stano said...

neviem, videl som iba jednu pesnicku (lebo tu prvu som zaspal - nepytaj sa) a v tej bol teda poriadne pod tonom.. (tono je jeho asistent ;))

Anonymous said...

pytam sa!;)4x!!!!!!:)))

stano said...

som poobede spal.. a trvalo to do stvrt na 9! ;)) hii!

Anonymous said...

taky normalny afternoon nap alebo spanok typu "Po nasteve Rakety":)))

stano said...

hej, hej, presne taky! ;))

stano said...

ale sme sa rozohnili v postovani, co? ;))

Anonymous said...

ale sak post uz neni!:))))-toto bolo prve co ma napadlo, ale po chvili mi doslo, ze nemyslis post ako post, ale post ako to post at the blog:)))))))

stano said...

;)